Kauppakeskus Vihtori

Liikkeet

Liikkeiden aukioloajat vaihtelevat ja voivat poiketa kauppakeskuksen aukioloajoista.


Asianajotoimisto Forte Oy
Täyden palvelun asianajotoimisto
Attido Oy
Attido on it-alan palveluyritys, joka rakentaa ja kehittää yritysten perustan muodostavia liiketoiminta-alustoja.
Danske Bank
Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank Suomi on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia.
Elite Alfred Berg
Elite Alfred Berg tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Asiakkaitamme palvelee 136 sijoitusalan ammattilaista 14 paikkakunnalla ympäri Suomea.
Fennia
Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy, kiinteistöjohtamispalveluja tarjoava Fennia Kiinteistöt Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.
Kiinteistömaailma | Puijonkatu (KodinOnni Kuopio Oy LKV)
Puijonkadun asuntomyymälästä löytyvät kaupungin kokeneimmat, koulutetuimmat ja innokkaimmat kiinteistönvälittäjät ja asuntomyyjät. Haasta meidät, testaa meidät ja vaadi - haluamme olla luottamuksesi arvoisia!
Kuopion Kenkä ja avainapu
Palveluihimme kuuluu suutaritöiden lisäksi, kaiverrus ja teroituspalvelut. Liikkeemme erikoisalaa on ovat autonkaukolukitusavainten valmistus, ohjelmointi ja korjaus.
Rax Pizzabuffet
Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelömme! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!
Silmäasema
Kuopiolaislähtöinen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut – yhtenä kokonaisuutena. Valikoimamme kattaa silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelun, silmätautien tutkimuksen ja hoidon sekä monipuolisen silmäkirurgian, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset.
Synsam City Kuopio
Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!
Tokmanni
Tervetuloa Tokmannille, Suomen suurimpaan halpakauppaketjuun! Tarjoamme monipuolisen valikoiman kodin käyttötavaroita, sisustustuotteita, vaatteita ja muuta tarpeellista arkeen ja juhlaan. Olemme fiksun ostamisen puolella, joten hintatasomme on ilahduttavan edullinen – sekä myymälöissämme että verkkokaupassamme www.tokmanni.fi! Nähdään ostoksilla!